Search found 36 matches

Go to advanced search

by sjblack@gmail.com
Fri Feb 23, 2024 10:12 am
Forum: Common Problems
Topic: Licence retrieval issue
Replies: 4
Views: 6057
 
Jump to post

Re: Licence retrieval issue

Thank you for the update!
by sjblack@gmail.com
Thu Feb 22, 2024 5:30 pm
Forum: Common Problems
Topic: Licence retrieval issue
Replies: 4
Views: 6057
 
Jump to post

Licence retrieval issue

My build process (Azure DevOps pipeline) is currently failing where it is installing advanced installer, error below: Failed to register Advanced Installer. Error: Unable to register Advanced Installer. Network connection problem Same error is displayed in the about page from the advanced installer ...
by sjblack@gmail.com
Mon Dec 04, 2023 7:17 pm
Forum: Feature Requests
Topic: .Net 8 launch condition and pre-req
Replies: 2
Views: 29258
 
Jump to post

.Net 8 launch condition and pre-req

Are the .NET 8 launch condition and pre-requisites available yet?
by sjblack@gmail.com
Thu Aug 03, 2023 1:36 pm
Forum: Common Problems
Topic: What happened to 20.9 upgrade
Replies: 9
Views: 45025
 
Jump to post

Re: What happened to 20.9 upgrade

Okay, We have rollbacked this project back to 20.8 as we did experience issues with the features UI after the update. Can you reply to this thread when its stable enough to revert the our DevOps pipeline to the latest release (currently fixed to 20.8).
by sjblack@gmail.com
Thu Aug 03, 2023 10:14 am
Forum: Common Problems
Topic: What happened to 20.9 upgrade
Replies: 9
Views: 45025
 
Jump to post

What happened to 20.9 upgrade

We recently upgraded a project to the latest version 20.9. Our azure DevOps build pipeline (that installs the latest on start up) is now failing to compile them with the following error. This project (fragment) was edited with a newer version of Advanced Installer (20.9) and cannot be loaded. I can'...
by sjblack@gmail.com
Thu Feb 02, 2023 11:45 am
Forum: Common Problems
Topic: Custom action failing after upgrade (20.3) due to invalid characters
Replies: 4
Views: 7521
 
Jump to post

Custom action failing after upgrade (20.3) due to invalid characters

I have a custom action that has started failing after an upgrade to 20.3. For some reason what was previously parsed as apostrophes are now appearing as invalid character in custom action interface, which is also causing the install to fail (same reason). There is a better way of performing this spe...
by sjblack@gmail.com
Thu Jun 09, 2022 2:49 pm
Forum: Common Problems
Topic: Powershell Custom Actions fail with 'noNewLine' message (on Windows Server 2012 R2)
Replies: 4
Views: 2297
 
Jump to post

Re: Powershell Custom Actions fail with 'noNewLine' message (on Windows Server 2012 R2)

Hello,

That's good to hear, Is there a timescale for when the fix will be available?

Regards,
Sj
by sjblack@gmail.com
Wed Mar 16, 2022 6:08 pm
Forum: Common Problems
Topic: Malformed XML in AIP file from 19.1
Replies: 7
Views: 3867
 
Jump to post

Re: Malformed XML in AIP file from 19.1

Okay, thanks for the response.

Time to rollback again...

Look forward to the update.

Regards,
Sj
by sjblack@gmail.com
Wed Mar 16, 2022 1:32 pm
Forum: Common Problems
Topic: Malformed XML in AIP file from 19.1
Replies: 7
Views: 3867
 
Jump to post

Re: Malformed XML in AIP file from 19.1

Hello,

I have ran into this problem also is there any update on when it will be resolved?

Regards,
Sj
by sjblack@gmail.com
Tue Dec 07, 2021 9:28 pm
Forum: Common Problems
Topic: 18.9.1 Upgrade - Installation failure
Replies: 4
Views: 4227
 
Jump to post

Re: 18.9.1 Upgrade - Installation failure

Thank you, I replied with some extra information.
by sjblack@gmail.com
Tue Dec 07, 2021 4:20 pm
Forum: Common Problems
Topic: 18.9.1 Upgrade - Installation failure
Replies: 4
Views: 4227
 
Jump to post

Re: 18.9.1 Upgrade - Installation failure

I can confirm this is only occurring in 18.9+. I rolled back one of our build hosts and 18.8.1 works fine. I have emailed a log file for the failed install.
by sjblack@gmail.com
Tue Dec 07, 2021 12:13 pm
Forum: Common Problems
Topic: 18.9.1 Upgrade - Installation failure
Replies: 4
Views: 4227
 
Jump to post

18.9.1 Upgrade - Installation failure

Whether the issue is specific to this version or not is hard to tell, but it must be a very recent update. I have an installer package that has started to fail without any actual changes (only an upgrade). The installation stage seems to complete successfully then it jumps straight into a rollback t...
by sjblack@gmail.com
Tue Aug 17, 2021 9:09 pm
Forum: Common Problems
Topic: Merge module build failure due to template copy error
Replies: 1
Views: 6853
 
Jump to post

Merge module build failure due to template copy error

When building merge modules via the cli I have been seeing the following error from time to time. The frequency has recently increased making it more of a problem. This is part of a build pipeline and there are likely several builds running concurrently on the same machine if that is likely to make ...
by sjblack@gmail.com
Thu Jul 09, 2020 3:21 pm
Forum: Common Problems
Topic: Testing Sql Connection failing
Replies: 15
Views: 14164
 
Jump to post

Re: Testing Sql Connection failing

Using pre 17.2 version of AI:

1. Create a custom dialog.
2. Follow the AI help guide to add a test sql connection CA on the Next button.
3. Upgrade to 17.2 and build.
by sjblack@gmail.com
Tue Jul 07, 2020 9:28 am
Forum: Common Problems
Topic: Testing Sql Connection failing
Replies: 15
Views: 14164
 
Jump to post

Re: Testing Sql Connection failing

Furthermore 17.1.2 seems fine so 17.2 it is.

Any suggestions for a workaround or timescale on a potential fix?

Go to advanced search