Search found 6 matches

Go to advanced search

by melgaard
Tue Oct 04, 2011 11:53 am
Forum: Common Problems
Topic: CheckIfUserExists fails if specifying a domain
Replies: 4
Views: 1825

Re: CheckIfUserExists fails if specifying a domain

A Mail is on the way now.
by melgaard
Fri Sep 30, 2011 8:36 am
Forum: Common Problems
Topic: CheckIfUserExists fails if specifying a domain
Replies: 4
Views: 1825

Re: CheckIfUserExists fails if specifying a domain

Error was the wrong word, sorry about, because the Custom Activity behaves as you would expect it to if the user did not exist.
So if entering a User in a Domain, it always returns No, even if the user exist...

Tested on Windows 7 Enterprise
by melgaard
Thu Sep 29, 2011 12:35 pm
Forum: Common Problems
Topic: CheckIfUserExists fails if specifying a domain
Replies: 4
Views: 1825

CheckIfUserExists fails if specifying a domain

Hello. I am having trouble getting the CheckIfUserExists custom action to work. In this thread someone from the Advanced Installer team provided a project demonstrating the use with just a user, since by default the LoginInformationDialog does not seem to perform the validation before clicking next,...
by melgaard
Fri Sep 16, 2011 8:43 am
Forum: Common Problems
Topic: Show a "Select User or Group" dialog and set property.
Replies: 3
Views: 1763

Re: Show a "Select User or Group" dialog and set property.

Hello. Yes i have an Enterprise License, but building that dialog is way to much work... But it does not have to be a dialog as part of the wizard, it could just be executing a .NET custom action maybe?... I know when writing normal windows installers using the functionality in Visual Studio, we are...
by melgaard
Thu Sep 15, 2011 2:09 pm
Forum: Common Problems
Topic: Show a "Select User or Group" dialog and set property.
Replies: 3
Views: 1763

Show a "Select User or Group" dialog and set property.

Does anyone know a way of showing the windows "Select User or Group" dialog like the one below or a similar dialog and set a property and text field from Advanced Installer (8.4)? http://help.globalscape.com/help/eft6-2/mergedprojects/eft/images/db_windows_selectusersorgroups.gif We have an installa...
by melgaard
Wed Sep 07, 2011 7:05 am
Forum: Common Problems
Topic: Installer does not start windows service and fails.
Replies: 0
Views: 8212

Installer does not start windows service and fails.

Hello. I Am having an issue getting a .NET 4.0/C# Windows Service installed, currently I am testing under Windows 7, 64 bit. I Have added my service under services and under control operations checked the "Start" under "On Install". When I run the installer it successfully installs the service, but ...

Go to advanced search