Search found 7 matches

Go to advanced search

by tom5870
Tue May 18, 2021 2:07 pm
Forum: Building Installers
Topic: NetInstaller class custom action
Replies: 3
Views: 3810

Re: NetInstaller class custom action

That helped. Be nice if you could rename those actions so it is obvious which is the install vs. the uninstall.
by tom5870
Thu May 13, 2021 7:17 pm
Forum: Building Installers
Topic: NetInstaller class custom action
Replies: 3
Views: 3810

NetInstaller class custom action

I have .NET service which has an installer class. I can use the InstallUtil command line utility to install/uninstall it just fine. If use the custom action for NetInstaller, it installs just fine. However, when the program is uninstalled get an error that it can't find the Assembly EXE. I figure ma...
by tom5870
Tue Jun 19, 2018 2:31 pm
Forum: Building Installers
Topic: Determine location of installed prerequisite
Replies: 3
Views: 1608

Re: Determine location of installed prerequisite

Thank you. However, I put the search result as the command line to a batch file using the "Launch File" action. If I put the parameter in double quotes (i.e. "[TOMCAT]"), the batch file does not seem to run. If I do not quote it, I get "C:\program" in the batch file. What is the proper way to pass a...
by tom5870
Mon Jun 18, 2018 9:47 pm
Forum: Building Installers
Topic: Determine location of installed prerequisite
Replies: 3
Views: 1608

Determine location of installed prerequisite

Is there a way to get the installed location of a prerequisite? Or is there a way to pass a registry value to a custom action? I am trying to copy a config file to the prerequisite (Tomcat).
by tom5870
Thu Mar 29, 2018 9:47 pm
Forum: Common Problems
Topic: Symantec endpoint risk issue
Replies: 9
Views: 5152

Re: Symantec endpoint risk issue

Building with 14.7 seemed to correct the issue. Big question is why did the updater in 14.5.1 refuse to download the later versions. Guess it doesn't matter now, just have to see if 14.7 has the same issue with updating.
by tom5870
Fri Mar 16, 2018 3:36 pm
Forum: Common Problems
Topic: Symantec endpoint risk issue
Replies: 9
Views: 5152

Symantec endpoint risk issue

Whenever I copy a built installers (different projects), to a machine with Symantec Endpoint Security, it quarantines that package claiming "Heur.AdvML.B" was detected. This seems to be happening on the latest versions of 14, I have 14.5.1. Any suggestions?
by tom5870
Wed Jul 26, 2017 6:17 pm
Forum: Building Installers
Topic: Help with launching files
Replies: 1
Views: 963

Help with launching files

I am trying to run an attached file with different command lines based on whether this is a straight install or the install is performing an upgrade. I tried using the "Execution Stage Condition" set to "First Time Install" and "Upgrade" for each, but I could not get upgrade to work and "First time ...

Go to advanced search