HobartSimms
Posts: 11
Joined: Wed Feb 26, 2020 7:03 pm

Command Line, prerequisites, and cmd_line

Thu Sep 23, 2021 4:27 pm

-cmd_line <cmd_line>
An optional command line for launching the prerequisite. This parameter cannot be used with OpenSite option.


This may get a bit confusing, but I'm trying to build with Jenkins what we have always done manually through the GUI.
Here is the issue:
Install.PNG
Install.PNG (4.35 KiB) Viewed 2570 times
I need to mimic this when using the -cmd_line option.
Any ideas on how I can do this for all three scenarios as depicted above?

HobartSimms
Posts: 11
Joined: Wed Feb 26, 2020 7:03 pm

Re: Command Line, prerequisites, and cmd_line

Fri Sep 24, 2021 6:31 pm

Looks like I was mistaken on the capabilities of the command line. From what I can tell, It does not have the ability to generate user defined prereqs. I'm not able to find any documentation anyway if it can.

Catalin
Posts: 4418
Joined: Wed Jun 13, 2018 7:49 am

Re: Command Line, prerequisites, and cmd_line

Tue Sep 28, 2021 5:38 pm

Hello,

I am not quite sure I fully understand what you want to achieve here.
I need to mimic this when using the -cmd_line option.
Any ideas on how I can do this for all three scenarios as depicted above?
If the "cmd_line" parameter is used, all three fields will be updated with the provided command line, just like in your screenshot.
Looks like I was mistaken on the capabilities of the command line. From what I can tell, It does not have the ability to generate user defined prereqs. I'm not able to find any documentation anyway if it can.
Could you please give me some more details about what you mean by this (maybe exemplify)?

Best regards,
Catalin
Catalin Gheorghe - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

Return to “Common Problems”