devinfarrell
Posts: 1
Joined: Mon Jan 24, 2022 4:55 am

Install service error code 1920

Mon Jan 24, 2022 5:00 am

I have a very straight up installation I would like to work.

1. Files to installation folder. Some config files goes to a folder in ProgramData which the service will read at install.
2. Install my service with argument /I that is. Without Advanced installer I would just install it by: myService.exe /I

I fail the ServiceInstall with the errorcode 1920.


So. I've added my files. I've used the new service wizard. Added /I in the arguments on the Services to install. What exactly am I missing here?

Liviu
Posts: 368
Joined: Tue Jul 13, 2021 11:29 am
Contact:  Website

Re: Install service error code 1920

Wed Jan 26, 2022 2:16 pm

Hi Devin and welcome to our forums,

I've tested your scenario, but I cannot reproduce the behavior. 

Can you please send us the .AIP (setup project) file and an installation log by email to support at advancedinstaller dot com so we can further test and investigate this?

As a workaround, you can try to launch your service using a custom action. Just go to the "Custom Actions" page, add a "Launch file" custom action with sequence and schedule it to run after the "Add Resources" standard action. Also change the Execution Time to "When the system is being modified (deferred)". In the command line field you can pass your "/l" parameter.
Service CA.png
Service CA.png (128.09KiB)Viewed 462 times

Hope this helps!

Best regards,
Liviu
________________________________________
Liviu Sandu - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

Return to “Common Problems”