sjblack@gmail.com
Posts: 36
Joined: Mon May 23, 2011 11:50 am

Licence retrieval issue

My build process (Azure DevOps pipeline) is currently failing where it is installing advanced installer, error below:

Failed to register Advanced Installer. Error: Unable to register Advanced Installer. Network connection problem

Same error is displayed in the about page from the advanced installer client.

Any help please.
Dan
Posts: 4513
Joined: Wed Apr 24, 2013 3:51 pm

Re: Licence retrieval issue

Hi,

Indeed, there is an issue currently impacting the license registration for Advanced Installer for the automatic build servers. Seems that UI registration is possible, but very slow.

Our technical team is actively working to identify and address the root cause of this problem. We appreciate your patience and understanding in this matter. Rest assured, we will provide you with an update as soon as we have further information.

Should you have any more concerns or require immediate assistance with other aspects, please do not hesitate to get in touch.

Thank you for your cooperation.

Best regards,
Dan
Dan Ghiorghita - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube
Dan
Posts: 4513
Joined: Wed Apr 24, 2013 3:51 pm

Re: Licence retrieval issue

Hi Advanced Installer Community,

All services are up and running!

Thank you for your understanding.

Best regards,
Dan
Dan Ghiorghita - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube
sjblack@gmail.com
Posts: 36
Joined: Mon May 23, 2011 11:50 am

Re: Licence retrieval issue

Thank you for the update!
Liviu
Posts: 1047
Joined: Tue Jul 13, 2021 11:29 am
Contact: Website

Re: Licence retrieval issue

You're always welcome!

Best regards,
Liviu
________________________________________
Liviu Sandu - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

Return to “Common Problems”