Invalid Command Line when trying to generate a log file.

Having trouble running Advanced Installer? Got a bug to report? Post it all here.
Post Reply
BCh
Posts: 60
Joined: Wed Jan 17, 2007 6:32 am
Location: Australia

Invalid Command Line when trying to generate a log file.

Post by BCh » Fri May 10, 2019 8:56 am

Hi,

Software I supply is used in Australia and the US.

In the MSI command Line (Package Definition | Builds | Bootstrapper Options) I have "/L*V [LocalAppDataFolder]nme_2201Upd.log" (no double quotes) to generate an installation log file.

On PC's (including Microsoft Surface and VM x64) in Australia this does not give a problem,
On PC's in the US we get an error "Invalid command Line". If I remove the command line from the install then works in Australia and US.

Any suggestions.

I am using Enterprise Version 15.5.1.
Install on Win 10 x64 and Win 7 x64.


Thanks,
Brian

Catalin
Posts: 1249
Joined: Wed Jun 13, 2018 7:49 am

Re: Invalid Command Line when trying to generate a log file.

Post by Catalin » Fri May 10, 2019 9:27 am

Hello Brian,

I think that this may be caused by how the [LocalAppDataFolder] is resolved at install time. For instance, on the machines where it fails, the username of the user could contain spaces. As you already know, the [LocalAppDataFolder] resolves to this:

C:\Users\<username>\AppData\Local

If the username contains spaces, you should place the whole path into quotes.

Hope this helps.

All the best,
Catalin
Catalin Gheorghe - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

Post Reply