ChrisGue
Posts: 93
Joined: Tue Feb 03, 2009 7:26 pm

"Use original installation path when upgrading": possible to have a dependency here

Thu Nov 12, 2020 12:29 am

AI 14.1.1 b 79451 Enterprise

Updates: "Use original installation path when upgrading"
This option is checked.

However, my previous installation had a problem and as target folder '-' was set, instead of e.g. 'MyProduct'
So, in that case, I would like to have to reset to the standard installation path.

Is this possible?

Chris

Catalin
Posts: 4358
Joined: Wed Jun 13, 2018 7:49 am

Re: "Use original installation path when upgrading": possible to have a dependency here

Tue Nov 17, 2020 3:00 pm

Hello Chris,

Yes, it is possible to achieve what you need.

To do so, we can make use of:

- a "Set property" custom action that will set the APPDIR property, added as an "Init Event" on the "FolderDlg" dialog

- the "><" operator
Condition.png
Condition.png (146.72 KiB) Viewed 670 times

Basically, the logic is as it follows. If APPDIR contains the "-" character, set the APPDIR to its' default value which I've taken from the "Install Parameters" page.

Hope this helps!

Best regards,
Catalin
Catalin Gheorghe - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube


Catalin
Posts: 4358
Joined: Wed Jun 13, 2018 7:49 am

Re: "Use original installation path when upgrading": possible to have a dependency here

Thu Nov 19, 2020 6:02 pm

You are always welcome, Chris!

Best regards,
Catalin
Catalin Gheorghe - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

Return to “Common Problems”