michaelthibeault
Posts: 17
Joined: Wed Jan 27, 2021 11:20 pm

Re: Button scaling bug

Thu Feb 18, 2021 8:36 pm

Any update?

Catalin
Posts: 4330
Joined: Wed Jun 13, 2018 7:49 am

Re: Button scaling bug

Fri Feb 19, 2021 3:07 pm

Hello,

I'm afraid I do not have any update on this.

I will update this thread as soon as this will be looked into by our development team and when they will reach a conclusion.

Best regards,
Catalin
Catalin Gheorghe - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

michaelthibeault
Posts: 17
Joined: Wed Jan 27, 2021 11:20 pm

Re: Button scaling bug

Tue Mar 16, 2021 6:32 pm

Any update if this became in the pipeline or queue to be looked at ?

Catalin
Posts: 4330
Joined: Wed Jun 13, 2018 7:49 am

Re: Button scaling bug

Thu Mar 18, 2021 8:45 pm

Hello Michael,

Unfortunately, I still have no updates from the development team regarding this.

As I have mentioned in my last thread, I will update this thread as soon as I will have any news for you.

Best regards,
Catalin
Catalin Gheorghe - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

michaelthibeault
Posts: 17
Joined: Wed Jan 27, 2021 11:20 pm

Re: Button scaling bug

Wed Apr 14, 2021 9:06 pm

Any luck?

Catalin
Posts: 4330
Joined: Wed Jun 13, 2018 7:49 am

Re: Button scaling bug

Thu Apr 15, 2021 5:29 pm

Hello Michael,

I'm afraid I still do not have any update on this (I would have updated this thread otherwise).

Unfortunately, the development team was not quite able to find a way to improve this behavior.

Best regards,
Catalin
Catalin Gheorghe - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

michaelthibeault
Posts: 17
Joined: Wed Jan 27, 2021 11:20 pm

Re: Button scaling bug

Tue Jul 20, 2021 8:08 pm

Any Update with that issue ?

Catalin
Posts: 4330
Joined: Wed Jun 13, 2018 7:49 am

Re: Button scaling bug

Wed Jul 21, 2021 5:18 pm

Hello Michael,

So far, from our developer's perspective, this issue is related to Windows Installer (basically this is something we can not really alter).

If you do not have a requirement to use an MSI, could you please try enabling the "Enhanced User Interface" option from "Themes" page --> "Settings" tab and let me know if that is of any help?

Best regards,
Catalin
Catalin Gheorghe - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

Return to “Common Problems”