Tam
Posts: 1
Joined: Tue May 07, 2024 10:48 pm

Running CLI without interactive context

Within our development process, we use Advanced Installer to create a .msi file on a EC2 windows instance that does not have an interactive context and it keeps hanging. After awhile we figure out if we RDP into that instance with the same credential before running the build CLI then it works. Can the CLI be used without an interactive context?
Catalin
Posts: 6727
Joined: Wed Jun 13, 2018 7:49 am

Re: Running CLI without interactive context

Hello and welcome to our forums,

Please allow me some more time to discuss this with my team and I will followup as soon as I will have a conclusive answer.

When logging into the machine, do you perhaps see any prompts related to Advanced Installer that require manual intervention?

Best regards,
Catalin
Catalin Gheorghe - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube
Catalin
Posts: 6727
Joined: Wed Jun 13, 2018 7:49 am

Re: Running CLI without interactive context

Hello,

Upon further discussing this with my team, it looks like what you want to achieve should be possible.

However, please make sure you are calling AdvancedInstaller.com (not .exe) in your scripts.

Best regards,
Catalin
Catalin Gheorghe - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

Return to “Common Problems”