Google Analytics third party integration not working

Ask a question, request an improvement or report a bug.
danielryan
Posts: 6
Joined: Wed Apr 05, 2017 10:13 pm

Google Analytics third party integration not working

Postby danielryan » Thu Apr 20, 2017 11:23 pm

Google Analytics integration doesn't seem to be working. I plugged in the id "UA-18669XXX-10" last week.
I'm not getting any stats coming through. Has anyone else got this to work?

danielryan
Posts: 6
Joined: Wed Apr 05, 2017 10:13 pm

Re: Google Analytics third party integration not working

Postby danielryan » Wed Apr 26, 2017 12:17 am

In case anyone else is interested, support said that this will be fixed in the next version. Might be released in a few weeks.

Daniel
Posts: 6520
Joined: Mon Apr 02, 2012 1:11 pm
Contact:

Re: Google Analytics third party integration not working

Postby Daniel » Wed Apr 26, 2017 10:33 am

Hello,

Indeed, I can confirm you that we have an issue in what regards the integration with Google Analytics services. A fix will be available in our next release of Installer Analytics.

We will update this thread as soon as the fix will be released.

All the best,
Daniel
Daniel Radu - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

Daniel
Posts: 6520
Joined: Mon Apr 02, 2012 1:11 pm
Contact:

Re: Google Analytics third party integration not working

Postby Daniel » Tue May 30, 2017 9:42 am

Hello,

A fix for this issue was added in Installer Analytics starting with yesterday, May 29, 2017.

All the best,
Daniel
Daniel Radu - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

wiseman13
Posts: 4
Joined: Thu Oct 06, 2016 6:42 pm

Re: Google Analytics third party integration not working

Postby wiseman13 » Fri Oct 13, 2017 7:56 pm

My tracking ID generated is UA-xxxxxx-xx, but the Installer Analytics websites wants the second set to be 8 digits long so I cannot add my key. Also what should we enter for the default URL when setting up Google Analytics integration?

Dan
Posts: 4332
Joined: Wed Apr 24, 2013 3:51 pm

Re: Google Analytics third party integration not working

Postby Dan » Wed Oct 18, 2017 12:49 pm

Hello,

Indeed, this was an Advanced Installer issue that has been fixed a few days ago. Can you please tell us if the behavior persists right now?

Just let us know if everything is working as expected now.

Best regards,
Dan
Dan Ghiorghita - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube


Return to “Installer Analytics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests