Registry error when test build

Having trouble running Advanced Installer? Got a bug to report? Post it all here.
spj_uk
Posts: 5
Joined: Mon Dec 15, 2014 1:34 pm

Registry error when test build

Postby spj_uk » Mon Sep 12, 2016 6:04 pm

I get this error - I only changed an exe in the installer to a newer version.

Could not write value Registry.Name.FAA_5658_49AA_A41D_71074C8A5006 to key \Registry.Key.ProductVersion_1. Verify that you have sufficient access to that key, or contact your support personnel.

Dan
Posts: 4409
Joined: Wed Apr 24, 2013 3:51 pm

Re: Registry error when test build

Postby Dan » Tue Sep 13, 2016 5:39 am

Hello,

I'm not sure why you are encountering this behavior. Can you please send us the AIP (project) files and verbose installation logs to support at advancedinstaller dot com so we can investigate them?

There aren't any known bugs related to registry entry creation.

Also, can you please tell us if the error persists on a clean OS ?

Best regards,
Dan
Dan Ghiorghita - Advanced Installer Team
Follow us: Twitter - Facebook - YouTube

spj_uk
Posts: 5
Joined: Mon Dec 15, 2014 1:34 pm

Re: Registry error when test build

Postby spj_uk » Tue Sep 13, 2016 10:19 am

Sent files to support
Last edited by spj_uk on Tue Sep 13, 2016 1:44 pm, edited 1 time in total.

spj_uk
Posts: 5
Joined: Mon Dec 15, 2014 1:34 pm

Re: Registry error when test build

Postby spj_uk » Tue Sep 13, 2016 1:44 pm

For info I recreated the installer pretty much from new (I used a backup) and that seems to have worked. However I do not actually know what the issue was in the first place.

Thanks!


Return to “Common Problems”

Who is online

Users browsing this forum: mdayanand and 3 guests